h3j

Jag har funderat lite och kommit fram till att jag inte gillar den halva headern osv. Ska satsa på en nya riktigt fiercig design. Kommer nog ligga och fundera på hur jag vill att den ska se ut innan jag somnar. Om jag har otur så kommer "design-tänkandet" hålla mig vaken halva natten. Låt oss hoppas jag har tur.

Om jag har tid imorrn så tänkte jag bjussa på en tur i mitt hus här hos mamma. Jag kan ta lite bilder sådär. Kanske komplettera med paint-målningar. Så kan ni som inte känner mig så väl också kan få en blick i hur jag nuförtiden bor halva min tid här på jorden. Om jag har tid så kommer jag också läsa min engelskabok som ska vara utläst på onsdag... heja heja.

Jag tycker förresten inte att jag hyllade mammas konsert i kyrkan tillräckligt i det förra inlägget. Nämnde det bara i förbifarten så där. Men jag måste säga att det var riktigt pampigt. Duktig kör med klänningar och en blås och slagverksorkester, hej och hå, ulla som dirigent är inte att leka med! Med mig i kyrkbänken satt emaemi, perra, ullaGB och ett skröppligt gammalt par som ärligt talat skrämde mig... Lite längre bort satt även min familj, clara anna och tomas. Alla var där för att få den magiska julkänslan som man alltid eftersträvar. Eftersom jag redan har den tror ni att den kommer vara som bortblåst till jul då? Känns nästan så...

Hujeda mig så trött jag har varit idag, och ändå vill jag inte sova nu. Åååååååååh jag orkar bara inte med mig själv, hjälp mig?! Ska försöka ta mig samman. Herå trogna och otrogna läsare!


Hittade en bild sen en tid då mina skor var XTREMT vita, ser xtremt ocoolt ut hihi
puss


Håll i er

Here it comes, mitt hemlis ska nu blottas här på bloggen. Skriftligt, alla som vill kan se. Hemlisen ska alltså inte vara nån hemlis längre, inte för att den nånsin va en riktig hemlis men nu är ska det iaf bli officellt.

okej...

*djupt andetag*

Jag

och

Per

är

tillsammans

igen

hehihhehe

För er som inte har hängt med i min livshistoria vet kanske inte att per är mitt ex, eller alltså var mitt ex. Min första riktiga pojkvän, vi var tillsammans i ett och ett halvt år, gjorde slut för ungefär ett halvår sedan och vi är nu återförenade med dunder and brak. Lite bakrundsfakta sisådär. Hihi det hela känns mycket konstigt och mycket bra. Vi har varit ifrån varandra i mer än ett halvår men det känns inte alls som om vi har det. VERY MYSTERIOUS som jag brukar säga.

Igår såg vi som sagt Appli på folkparken, grymt grabbar! Sen sa jag adjö till dom fabulösa tjejerna och kilade jag med per hem till honom. Sov där, steg upp, åt, skotta snö, gick till ica, såg mitten av konungens återkomst, umgicks lite med min officiella pojkvän, gick hem, såg mamma sjunga i kyrkan, hem, gossip, blogg.se. Heh dagen lite så där i kort.

Måst fika nu


Lyssna och njut


Se (så gott det går) och njut

Hejdå!

åh åhåhhåhåhå

Jag känner mig megapeppad för kvällen som komma skall! Ska cykla mot folkparken om 45 min sisådär med sossi, sandy and emi där vi sedan möter upp ursvikarna ellen y amanda. Jag tror de kommer bli trés bien! Känner att mina språkkunskaper blottas väldigt i de två tidigare meningarna.

Underhållningen sen, The Application kommer säkert sköta sig fint. Har väl aldrig gjort en fluga besviken eller hur man säger.

Imorrn tror jag förresten att jag har ett erkännande att komma med. Så sitt bänkade. Inom 24 h kommer det säkerligen vara sagt. Kanske alltså. Så sitt bänkade!

Som underhållning tills dess att jag har "kommit ut" så kan ni ju titta på det här trés amusanta klipp (som ni säkert redan sett) om och om igen, som jag!

sen kan ni ju kolla in länken http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/idol/article3882870.ab och skratta åt att det är så patetiskt hihi

HARE GÖTT
PÖSS

GODMORGON

Rätt nyvaken e vad jag e. Jag blev väckt med dunder och brak; idag är nämligen min FAKE-FÖDELSEDAG!! Jag har alltså blivit grattad av en av mina familjer. Very müsigt. Fick lite pengar och sånt dära. Synd att pappa var tvungen att låna tillbaka halva pengahögen till en julegran då.. 

Idag ska jag baka (KOKA) knäck med Amanda-mü vad jag vet, sen såklart se Application på folkparken ikväll. Det kommer nog bli muy bra! KOM DIT VETTJA! Undra vad jag ska ha på mig... Hmm tänker mig något "glittrigt silkigt abbigt", nesch skojjas bara. Tänker mig något sofistikerat och välvårdat såklart. Vad ska du ha på dig superman?

Eftersom jag vet att ni suktar att få höra om min vardag så ska jag nu låta er smaka på lite saft. (eh). Jag kör snabbt i en spalt:
- skola
- matteprov, gick enda hyffsat (vad jag tror...)
- vanlig skola
- stanna kvar efter skolan = hjälpa klasskamrater med läxa, "sjunga" med grabbarna grus i källarn
- gå till ica med mr.X
- handla mat med mr.X
- fara hem till mr. X
- laga mat med mr.X
- ÄTA mat med mr.X
- osv
- cykla med mr.X
- komma till ema
- busa lite med ema
- cykla till sandy
- busa lite hos sandy
- få min dröm uppfylld (bli sminkad med "dior-sminkningen")
- gå "mannekäng" i sandys hus
- bli filmad som modell
- känna mig som en modell
- säga hejdå till tjejerna
- åka med pappa hem
- se tv äta mat
- försöka tvätta bort "dior-sminkningen"
- går inte bra
- SOVER

Såja, lite mer detaljerat i slutet men det gör väl inge. Den där Dior-sminkningen var förresten inte att leka med alltså. Om jag hade fått bilderna av sandy så skulle jag visa er. Men det får bli en annan gång. Jag har nog aldrig sett så fierce ut i hela mitt liv!! Helt amazzzzzing.

TJING

Förresten jag har en till fråga på lager!!

Får även dom som är under 18 fara och se Mackan Krunegård (som jaba träffat två gånger ba yao) och Amber Oak på det nya stället, som ersatt pinkerton, den 5e dec??????????? Javill javill javill se, så kom igen, säg att de e sant, SÄG ATT DE E SÅ!!

Jag är tillbaka igen

Såklart så borde jag räkna matte, men det kan inte hjälpas, jag är hjälplös i datorns klor!! Så fort pappa sticker ut för en löpar-runda (vilket jag själv aldrig gör...) så smyger jag mig hit. Inte bra inte bra...

Vi har bakat lussebullar ikväll, hittat bästa julskivan också så humöret ökade och ökade (om det nu kan öka?) och blev tillslut topphumöret = julhumöret. Jag var lycklig som ett barn och det verkade även pappa och clara vara. Vi dansade och sjöng med lussebullsdeg i hand sen gjorde vi annat normalt som man brukar göra. Värsta skoj! Sen ringde perra och allt blev ännu mera skoj. Vi ska laga middag med "vår allas bästa vän" micron imorrn. Det kommer bli kanon!! (som mannen själv skulle säga)

Jag känner mig som en bäbis. Kanske är det för att jag har blommiga shorts och en musse-pigg-tisha på mig (jag önskar ni kunde se mig nu). Eller så är det för att jag är en bäbis.

Förresten "Supeman"/"Batman", sluta tro att du vet allt! Jag har faktiskt kollat upp på LetsSingIt och han sjunger YOUR sex is on fire faktiskt!! HA!!

"Se solen stiger som ett klot och färgar röd min bulle. Jag strax ska trampa ner min fot för att bege mig dit jag skulle."

Uppdatering till föregående inlägg: ursäkta ursäkta damer og herrar, jag menade såklart YOUR sex is on fire. Hoppas ni kunde klura ut det trots mina stavfel... Och tack för svaret du, vem du nu är din mystiske allvetare (jag har mina misstankar...)!

Skyndar mig på att göra ett kort litet inlägg innan matte-pluggningen drar igång! Abba-konserten fick ju en plats i tidningen idag som ni kunde se,riktigt fint. Förlåt ni nära och kära som inte fick er en biljett (eller information om att det ens skulle ske) men jag trodde hemskt nog på ett fiasko. Showen blev ju endå lyckad som sagt och den publik som iaf dök upp stod ju till och med upp i slutet!! Jag och emaemi måste ha gjort något rätt där.

Annars så mår jag sådär. Mitt psyke är helt prima, men jag vet inte vad. Jag, jules, har nästan i hela mitt liv sovit på dagen, sen nu sov jag en halvtimma bara så där efter middagen! VAD HÄNDER? Sen har jag ont i magen också, hungrig fast jag just ätit... hmm MYSTISKT som jag alltid brukar säga.

Imorrn peppar jag för 2 saker:
1. Att se sex and the city med the bruds, börja från avsnitt numero 1 och sen se alla avsnitt lite nu och då. Kanske göra det till en fin helg-tradition!
2. Att kanske julpynta lite här och där mer periot (som man väl också kan göra till en fin helg-tradition?)

NU ska jag försöka hitta en kulig bild som ni förmodligen inte vill se hehehe


Min polare emma när hon softar. Se så lik hon kan vara stig-helmer!?!?!

Förresten jag glömde nästan
 
UNDERBAR LÅT
UNDERBAR FILM
VILKEN FEELING

Hejdå kamrater! ÖNska mig lycka till!

Ditt kön brinner?

Här sitter jag jag och knaprar på en kex-choklad-variant som min syster säljer (tappra försök att få tag i kosing till en framtida klassresa...). Jag har tagit mig till en riktig funderare på en rätt mysterious grej. Kolla det här klippet:

Låten, som är värra grym (anledningen till varför jag nötteren på caden idag mähä), heter Sex On Fire = Brinnande kön? Sångarn sjunger ju hela låten typ: Heeeeeeeeeeeeeeyeyey our sex is on fiiire (eller liknande) osv osv osv och min fråga lyder följande: Sjunger han Ditt kön briiiinner eller Ditt sex (alltså samlag) är heeeett (eller liknande)? SVARA MIG!! Ja måst veta!

Annars så, ikväll: Abba-konserten blev megalyckad faktiskt, trots mina negativa inställningar! (Kan man ha flera?) I min skämmes-stund så köpte jag ingen bille till Per som lovat. Han blev ledsen och jag med när föreställningen trots allt blev helbra! Han blev iaf bjuden på efterfesten som jag anordnade i min "pigkammare" till rum. Fett med abba-musik och sånt coolt. Då blev han glad och jag med.

Annars så imorrn: Ska jag till plugget och förmodligen hunnit klä mig innan det bara är fem min innan bussen ska gå?! Efter skaolaon så ska jag plugaplugapluga hej och hå. I WILL SPIKA MATTE-PROVET. Eller ja, försöka kan man ju alltid.

GONATT NU LOZAZ (loosers heheheheheheh)
MTFBWU

Men se så fort humöret kan svänga!

Nu är jag redan yberglad and yberpigg. Att jag är pigg är däremot ingen positiv grej, nu kommer jag aldrig till sängs... Men njuter i stunden av lycka gö ja. Sitter här med guran i hand och sjunger och spelar! Låter ganska fint faktiskt, men ingen annan en min familj och mimo är förmögna att lyss till detta ljud. För resten av världen håller jag mitt gitarrspelande privat. (Anledning: det låter inte bra. Att jag säger att det låter fint beror endast på att jag är van ännu sämre...)

Kom förresten på för nån minut sen att jag ibland får för mig att jag måste vara cool på nåt sätt. Sen kom jag på att jag inte ens vet vad man är när man är cool. Och efter det kom jag på att egentligen så är ingen cool. Eller jag menar alla är coola, nästan alla iaf.

Hehe very mystiskt prat där
gonite pol3rs!

Urk

Urk för körövningen idag
urk för matteprov på fredag
urk för att det är skitastökigt på mitt rum
urk för ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh ba allt
Varför är jag så kartig nu då? Måste vara mensen som tar ur sin rätt.. Men jag tycker inte ens Desperate är bra längre?! Åhhhhh jag vill vara pigg och glad nu på momangen, så mycket roligare då.

Ska sussa nu, i tid faktiskt, sov gott galningar!


JA HITTA VISST BILDER

Som jag snott från mina polares bloggar för inte så länge sen HÄHÄHÄHÄ




Haha oj det var ju många fina bildrus, visst?
Tillbaka till skolan nu, herrå!

Gooooood morgon

Nu undrar ni säkert om jag försov mig. Eh ja det gjorde jag... Till kvar över nio. Missade bilden, veckans höjdpunkt, BINGO!! Men lika glad för det är jag för jag ha sovit uuuut. Dam dam dam dam dam da dam dam dam dam dam

Här har vi en bild som jag tagit på en bildlektion för länge sen, de e på nordanå som du kan se. Ganska ful faktiskt, inget speciellt med den. Hade bara ingen finare bild att infoga hihi.

Au revoir! Ha en bra skoledag!

Jag visste att det skulle bli så här...

Det blir så ju varenda JÄLA gång!!! Whats up with min kneppa hjärna?! Fatta att du måste sova nångång. Blev plötsligt helt megasugen på att svara på såna där totalt ovärda frågor (som jag hatar att läsa hähä), det är lite kul. Fast mina smarta del av min kneppa hjärna säger strängt och strikt till mig att inte göra det eftersom det oftast tar uppemot en halvtimma att göra...

Så istället måste jag hylla den roligaste bloggen jag någonsin läst: HANAPEE!!!! Vilken lirare, tror hon är min största idol/förebild nästan. Undra om man kan träffa henne på riktigt, isf ska jag göra det. Tur att maja min classm8 visa hennes blogg för mig förra veckan nån gång, jag hade ju nästan gett upp hoppet på bloggvärlden! Det var hennes oerhörda glöd och passion till livet (eh?) som fick mig att byta blogg-taktik. Kände att jag, liksom hon, nog har ett behov av att glädja andra med min sprudlande livfullhet (eh?).

Nog om glädje och passion, i need sleep. Viktigt kör-rep imorrn ju. Om jag kunde skulle jag slicka er nu, herrå!

Gokvel mina trogna bloglesare

Visst borde vi alla sova nu? Sorry, men jag kunde inte undvika att smyga in till pappas sovrum och sno hit datorn. Fy fy fy, jag har redan börjat odla blå påsar under ögonen (bara under den gånga natten), hur ska jag se ut imorrn?!

Det hade varit ultimat för mig att ta en outfit bild alldeles nyss, allt var på topp! Synd att jag inte har en kamera... Det har inte pappa heller så inga fotografier här inte... (kanske vore någe till min önskelista?!). Iaf så vore det ultimat just därför:
1. jag hade på mig min "hemmagjorda" "topp" från HM (alltså en tshirt som jag klippt lite i) som jag bara ville visa er!
2. Jag hade nyss klämmt finnar och noppat mina ögonbryn så jag var rödprickig i fejjan
3. sen så var mitt humör på topp och jag var på dansigt humör och kom på de allra bästa poserna jag skulle kunna ha använt ifall jag hade en kamera

tre toppen-anledningar där! Det hade som sagt blivit ultimat! BIlden hade fått ligga här nere, sen skullle ni bli så glada av att se den roliga jag att ni skulle kommentera (även ni som aldrig annars vågar/orkar) och jag skulle bli jätteglad! (Ta det som en vink att göra det även fast jag inte har någon bild ;););))

Nu ska jag bara kolla på min egenblogg 123 ggr innan jag somnar. Hehe självgod och attentionho3. Puss älsklingsbarn. Jag älskar er. Mest om ni kommenterar. Hähä. Kul. Not. Puss

(uppdatering sen jag läst inlägget på bloggen: kul att jag fastnat för ordet "topp"! Topp is everywhere. Jag älskar topp.)

förlåt krister hag ska jobba med word snart jag lovar

Datakunskap hej och hå, måste ju plugga, prov nästa vecka!!! Word är inte så lätt som man kan tro för jullebulle... lyssna på santogold vettja!

Lycka till med livet tuffingar!

Uppdatering på önskelistan!

OJ jag glömde nästan nummer 1 på listan:
1. Att jag ska vakna av att MGMT spelar pieces of what för mig

Att få det är väl inte direkt mest troligt men jag kan ju alltid önska mig. Om du gärna gett mig livespelningen men inte riktigt känner att du har råd/orken att dra hit dom så kan du ju köpa oracular spectacular (deras skiva) till mig. Den kommer jag nouta sounder jalova.


Nästan så här skulle det kunna låta när hippi-hobbiten och hans crew skulle göra sin grej för mig på min dag.

Annars så har den här dagen varit väldigt julig. Mysigt med sång från alla håll på skyltsöndan, bara synd att det är så jävla kallt (oroa er inte pappa och gud, jag har inte tagit svordomarna för vana!!). Jag drack chai latte på waynes idag, första gången jag drack ur egen kopp! Har alltid tyckt det smakar jul, så var bara liksom tvungen att köpa lite nu när det nalkas juletider och allt. Och jajemen, visst smakade det jul brudar?! Juligare dryck har jag aldrig skådat (förutom julmust och glögg då). Jag lyckades också pruta hem mig en påse bröd (från bagarstuga!!!!). Det goaste brödet ever, för bara 20 spänn, JIHO! Sen fick jag priset för att jag vann tävlingen i Applications blogg, en mellan popcorn. Thanks lil'p, det värmde i vinterkylan.

På något sätt känner jag mig sätt känner jag mig så tillfreds med mitt liv idag. Allt känns lätt på något sätt. Men av någon anledning så känner jag på mig att på torsdagkväll så kommer jag inte ha samma känsla. Matteprov på fredag... Hurra säger jag, grattis alla teknikare, ni har verkligen valt en linje för att främja era intress3n!

XOXO

 

Gaaash (ett sånt tillfälle då jag verkligen inte kan komma på en rubrik...)

Förresten har jag inte hunnit säga hur mycket jag gillar min nya bloggtaktik idag. Så jag gör det nu: ÅÅÅH vad jag gillar min nya bloggtaktik!! Jag blir så glad av min själv och min knäppa hjärna, varför? Det gör mig typ ledsen... Neh, jag kan inte låta tanken på min knäppa hjärna trycka ner mig och mitt toppenhumör (fast jag har mens, warrup with the world!?).

Aja tandborsten ba vänta ba, så ses på stan va?

Hejdå skumtomtar
/ er trogna jultomte

Info om TE1-festen som ska hållas... ehm snart

Eftersom jag inte kan logga in på vår oerhört fina klassblogg så kör jag infon om festen här. Vad som är bestämt är att om vi hunnit fixa lokal så är festen nästa lördag, tema för kvällen kommer troligtvis vara "black and white" (så kom klädd i svart och vitt!), ett litet inträde vid dörren kanske kommer tas och det är huvudsakligen TE1are som får komma (undantag görs såklart för viktiga personer).

Mer information hoppas jag på att kunna bjuda på sen. Jag hoppas iaf jag har lugnat ner en del av er "kaplanare" som verkade måttligt desperado över den här festen!


kanske, om ni har tur, kommer jag klädd så här

*Byter samtalsämne*

Skyltsöndag idaaaaaaaaaaaag!!! Jag har inte längtat efter snö, mörker och jul så här mycket sen jag var bebbe. Är så oerhört sugen på knäck att jag börjat tugga på min pjamas... Måste nog klä mig nu så jag inte missar något alls på denna mysiga juledag på stan.

över och ut
JULIAN

pling plong pling plong pling plong

Idag gick jag på stan utan varken linser eller brillor. Det var en mardröm. Eller mimmi, gangstern, rädda mig genom att leda/varna mig så det funka ändå. Men det var seriöst awful, sorry alla som jag missade att säga hej till, jag såg er inte helt enkelt! Hoppas ni förlåter mig

Ikväll var jag med min ex-boyfriend Perra. Första gången på över ett halvår. Mystiskt. Känns som tiden stått still. Det var kul and müsigt. Vi ska ses imorrn på SKYLTSÖNDAN!!!!!!!!!!!!!! Bam bam bam bam, ska ladda med massa knäck, jag tror aldrig jag varit så julpeppad som nu! Sen så ska ju P:et sjunga med sin "jättecoola" kör espri on the torg. Se och höra kan man ju alltid göra!

Alltså julen närmar sig och likaså min 16:e födelsedag. Därför tänkte jag nu skriva en önskelista:
Pengar
Massagepresentkort
Att nån, vem som helst, ska hålla upp ett plakat med "GRATTIS JULIA" på bortamatchen...

Bra soundtrack till min livsstatus på något sätt

Är den här låten Ben Folds feat Regina Spektor - You dont know me.  Önskar jag kunde "bädda in" den åt er, för då skulle det vara så mycket enklare för er att lyssna på den men tyvärr var "inbäddning inaktiverad på begäran" så det gick inge bra. Snälla tryck på länken, jag lovar låten är skön även om jag börjar bli lite less.


Förresten så är det så här jag har tänkt mig skylten som Mattias mfl ska hålla upp på bortamatchen i Lule den 9 dec (alltså min födelsedag). DAGS ATT BÖRJA KLIPPA OCH KLISTRA MATTE!!

Livsviktig uppdatering!

Nämen se så mycket jag kan blogga när jag vill! Jag berättade för mamma om min lilla kupp, att jag ska bli en positiv och öppen bloggare. Av någon anledning så skrattade jag hela tiden under "berättelsen" och hon tror att det här enbart roar mig själv och ingen annan, men det är inte så va? SÄG ATT DET INTE E SÅ? Ne javet att ni tycker att det är här lite kul. Som en slags bekräftelse att ni har mer liv än vad jag någonsin kommer ha.

Som grädde on the mooos så kan jag liksom uppdatera lite om läget i mitt liv. Jag sitter här mer mensvärk i världens skönaste kläder: cubus-leggings och mammas t-shirt med "packad mus"-trycket. Och jag är lycklig! Eller lycklig och lycklig, men jag är som glad och upplivad! Det måste vara den positiva bloggens förstjänst. Förresten så har jag inte ätit frukost än!! Det är ingen som tar hand om mig, och då blir det så här... Jag faller i misär... Mamma och tomas bara LÅSSAS ta hand om mig...

Åh mimo min polare smsa just och fråga om jag vill ba hänga på stan va? Jaba oh ja min polaresvan, de vill ja! Så vi ska ba hänga på stan nu ba va, värra softish!!

Puss pussgurkor!


Mimo är alltid ett stort nöje att titta på!

Min pappa har skaffat msn

Fascinerad av alla förkortningar?

Roger säger:

ok I a t y w b b l

Roger säger:

(I assume that you will be back later)

COOL pappa, VERY cool

Äh rackarns, hittade ingen bild på min tres amusanta far. Ni bloggläsare får se honom en annan dag helt enkelt!


Åh jag hittade massa frågegrejer, nu ska ni minsann få svar (på det ni säkert inte ens vill veta)

Min kusin är jättebra på att svara på såna här frågor så jag tänkte, lika bra att sno frågorna henne! Kom igen nu, visa världen vad du går för.

Pratar du fortfarande med personen du kysste för första gången?
Ja ibland

Har du sett din bästa vän gråta?
Ja det har jag

Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Haha va? vilken fråga... men typ c-vitamin?

Vad åt du senast?
Pizza

Har du fått någon komplimang idag?
haha nej

Har du varit med i en rättegång?
inte än så länge iaf hähähä

Är du polare med grannarna?
nja, hos mamma är vi mer vänskapliga, men hos pappa är det som att det ligger ett otrevligt moln över grannskapet! har ingen aning om varför, kan ha och göra med att det är hyreslägenheter ellet nåt...

Vilka språk pratar din mamma?
svenska, engelska och franska kanske. Alltså seriöst vad är det här för frågor? aja, måste fortsätta...

Vilka länder har du bott i?
Sverige

Senaste piercingen?
räknas hål i örat som piercing, det har jag alltid undrat? isf så är det dom två i örona som är mina senaste, för jag har ju inga andra hihi

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Eh, hur kan jag inte minnas? Det måste betyda att jag åker bil jättejättesällan och att jag är ett bra föredöme när det gäller miljöfrågorna, YAY!!

Gay?
Nejsi

Har du däckat/spytt för att du druckit?
Haha nej

Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Haha nej men vaktis bil på konfan när jag var ett litet busigt barn...

Har du varit på stranden?
Jare haja

Har du haft en stalker?
hahaha ja (u)

Minns du dina/din musiklärares namn?
Carina, Niclas eh fler är det inte? Om du känner dig glömd... FÖRLÅT

Hur bra är din syn?
eh sämst, eftersom jag varken har glasögon eller linser på mig nu så ser jag inte vad klockan är som står kanske tre meter ifrån mig...

Har du varit på ett party?
hela dan varje dag!

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
om va snälla skulle jag göra det för en miljon, så ja

Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Eh okej, du har nog missförstått det här, bara för att Clara har "kort" hår så är hon fortfarande en tjej, EN TJEJ!!

Har du varit utomlands?
JA det är värra soft, du borde prova på det nån gång

Har du sett din bästa vän naken?
Vem har inte sett sin bästa vän naken HALLÅ?

Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
minns inte *ledsen och uppgiven min*. Julia har inte varit på många bröllop hon...

Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Hahaha typ inte
Eller jo, det där var nog önsketänkande, det skulle dom visst...

Var är dina syskon just nu?
Hos pappa tror jag, annars har hon rymt?!?!

Vad var den senaste drömmen som du minns?
hahaha en helt sjuk dröm, måste berätta den nån gång för dig blondie (du vet vem du är... ååh tönti ja är som skriver så där), den handla om ett big fat ass iaf och lite till, helknäpp varen

Vem ringde dig senast?
pappa ju?

Vilken tid gick du upp imorse?
jag har inte gått upp än hihi

Vad ska du göra i helgen?
ikväll ska jag hänga med per för första gången på mer än ett halvår, bambambambam (gud vad ärlig jag är, är jag för ärlig?) resten av helgen har inga planer, IM FREE AS A BIRD

Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
jag måste se =D =D =D var den jättebra =D

När var du riktigt sjuk senast?
JAG ÄR SJUK NU OCH  DET ÄR ETT HELVETE, när hade halsonten tänkt gå över?!?!?

Vem är den senaste kändisen du tog på?
Jag grabbade tag i Brad Pitts banan härom dagen

Vad finns i din bakficka?
bakficka på vad? menar du mina hemligheter? de allra hemligaste hemligheterna tror jag nästan jag måste hålla hemliga, för hemligheternas skull, annars skulle de ju inte vara hemliga.

Har du färglinser?
neeeeee

Vad gjorde du klockan 2 inatt?
jag satt vid datorn hära, tror jag skrev ett inlägg på min blogg om "förändring = "change", jag låter som Barrak Obama<3 (eh kan jag stava?)

Vad är det första du gör på morgonen?
Tänker: inte en gång till!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni måste förstå, varje vardagsmorgon för mig är som att springa ett marathonlopp på maximal hastighet utan blåbärssoppe-paus, det är nästintill omöjligt! Måste kämpa av alla mina krafter, och morgonen har man ju nästan inga heller!! Det är sjukt.. önskar jag var som när jag var barn, helt o

Vad ska du göra efter det här?
get a life

Åh redan klart! (ironisk...)
kör en till direkt pang på, lika bra!

MiItt fullständiga namn: Julia Agnes Maria Sjölin
Här är jag född: Skellhelles BB
Mina föräldrars namn: Maria och Roger
Mina syskon heter: Clara
Min pojk/flickvän heter: Fysiken, iaf den senaste veckan =O
Detta är personer som jag kan beätta allt för: mama ema sandy susa mimo amanda ellen
En ledig helg tillbringar jag gärna såhär: Måste jag, det kommer ta så lång tid... jag vill iaf ha våfflor till frulle, sen vill jag skratta en massa, det är typ det roligaste som finns jag lovar
Jag förlorade min oskuld när jag var: eh är inte det här lite väl privat nathalie?! nesche, varför inte säga nu, 14 bast (åh det låter som jag var bara barnet fast jag lovar jag kände mig mogen nog...)
Jag tror på: Falska rykten. Not, skoja barra hihi. Jag tror på att "allt ordnar sig" för det gör ju alltid det? samtidigt tror jag att "allt bra tar slut" för det gör det ju också... hmm skumt det där. Sen ibland tror jag på gud också men han är knepig den där gud, svår att förstå sig på.
Jag tror inte på: Idol, it is all fake
Detta är mina dåliga vanor: När jag är helt fri någon dag (från mamma,pappa,planer osv) så betyder det att jag också är fri från mat, dusch och sömn vilket inte alls är kul!! Jag glömmer bort mig själv och sätter mina andra behov före det allra viktigaste. Men i slutändan löser det sig ju alltid, jag äter rikligt för att ta igen den förlorade närningen, sover extra mycket nästa natt (?) och duschar dubbelt så länge osv, men jag kan inte låta bli och tänka på hur det kommer bli när jag flyttar ut?! Jag måste göra en kom-ihåg-lista så jag inte svimmar och svälter hjäl framför datorn!!
Detta är jag allergisk mot: Seriösa fake-skratt. Oseriösa fake-skratt däremot älskar jag!
Detta skulle jag vilja göra: Bo i ett tält på en åker, vara megaglad, dansa, sjunga med till skitabra musik. Alltså jag vill på en riktig festival NUUUUUUUUU
Storleken på mina skor är: 39 säger jag, men jag har alltid 38 på mina skor. Vad är felet?
Detta är jag rädd för: Att få mens i skolmatsalen när jag har vita byxor. Inte för att jag har vita byxor men, det är min mardröm...
Detta jobbar jag med: Att hålla mitt rum beboeligt, hålla mina vänner i schack så dom inte spårar ur, sen så har jag ju en lillasyster att uppfostra som även det är ett heltidsjobb "Lillasyster bli alltid som JAAAAG".
På tv kollar jag helst på: Någe kul, tex: gossip girl, boston tea party äh sen kom jag inte på mer.. Men  hey jag saknar rea hur mycket som helst. KOM TILLBAKA!!
Såhär många barn vill jag ha: 2-4, syskon måste ju vara den bästa uppfinningen, något man båda kan slå och krama (behöver alltså inte köpa varken boxningssäck eller barbaradocka :))
I framtiden skulle jag vilja bo i: I ett tält på en åker. SKOJA. jag skulle vilja på i NYC som carrie i sex and the city, sen vill jag ha en privatchafför, starbucks´runt kvarteret och paris som bestis, men det kanske inte hör till vars jag vill bo?

SÅJA, dags faktist ta hand om mig själv snart kanske. The shower, the food and the kläder is waiting 4 me.
Vi ses

/er trogna,positiva och öppna bloggare JULLTRE

vad gör Julian egentligen?

I min förvandling så krävs det att jag berättar vad jag gör om dagarna/kvällarna/nätterna. Så jag kan börja med igår. På dagen var jag skolan, urkas, skolan är så jobbig att det känns overkligt med helg. FÖr bra för att vara sant liksom. Jag hade prov i fysik, vilket jag har rätt ofta med tanke på att jag går Teknik Form och Design.  Hoppas jag klarame, vill ju kunna försörja min familj i framtiden...

Sen igårkväll såg jag och tjejerna (Susa, Sandy och Ema) Twilight på bio, the premiär och allt! Filmen var värsta bra, egentligen mest bara för att killen som är vampyr är så makalöst snygg (DET ÄR SANT), jag liksom mina tre polare blev jag helt betagen och betuttad i honom. Det är han som spelar cerdric diggory i Harry Potter, jedrar anamma vilken fräsching. Därför tycker jag att ni där ute måste bege er och se filmen!! vad ytlig jag är...
Iaf så hade vi damer det mycket trevligt och efter filmen drog vi hem till mitt nya casa nästan i centrum of skellefteå jippijej. Vi drack te som vi alltid gör nowadays, pratade snusk, skrattade som tokar och sånt där tjejigt underbart.


Eh vad vare jag snackade om när jag sa "lägga in alla fula bilder jag trots allt äger"? Jag äger ju inga fula bilder =(... Eller okej, men dom är helt enkelt FÖR fula. Skicka mig bilder polare, jag måste visa världen hela min nakna personlighet för cyberspace!! Haha vilken AttentionHoe jag har blivit som Sändy skulle ha sagt (hon har redan sagt det...).

(Iaf så är det jag som har agerat fotograf och tagit ett fint kort på publiken och lite av planen när vi såg på baseball i staterna förra året. Om man har ett estetiskt tänkande som jag så kan man lätt se att bilden speglar min tanke på hur det här med bloggandet kommer bli. Jag (den vite som just ska kasta bollen) är ju bloggaren resten "vitingar" på planen (bli inte upprörda, jag menar inget rasistiskt!) är mina närmaste vänner och bekanta som nämns i bloggen och sen publiken är ni som läser min blogg, men som jag kanske inte känner alls! Hängeru med? Var tvungen att lägga in förklaringen till bilden, annars den ju lätt blivit missförstådd)

Frågestund del 1

Godmorgon världen!
Ärligt talat så vet jag inte alls vad jag ska skriva om nu när jag har blivit öppen och positiv. Hade massa roliga ideer igårnatt innan jag skulle somna, men vars tog allt vägen?! Alla roliga grejer ba försvann med sömnen och de.

Just ja, vi skulle kunna ha den där "frågestunden" nu. Men eftersom jag varken har tillräckligt med läsare (som kommenterar?!) att knata ihop nog med frågor om mig så får jag väl ställa frågorna själv och svara på dom lika själv. Sad but true.

HERE IT COMES, BRING IT ON

Frågestund del 1:

Sara: Alltså jag har alltid undrat varför du har ett så knäppt blogg-namn, jag menar ingen kommer ju ihåg det?! plus att det är väshta fult
Jag: (Jag ignorerar din otrevliga ton) Mitt bloggnamn som alltså är MTFBWU är alltså en förkortning på May The Force Be With You, blev bara att det blev mitt bloggnamn en natt när jag inte tänkte så mycket... Själva ursprunget av uttycket kommer ju från Star Wars som jag hoppas ni alla redan vet, förkortningen redan från i sommras då jag och min (gode?) vän john (nej, han är ond, undercover...) liksom bara började använda det.

Anonym: jag har alltid gillat ditt hår, hur sköter du om det?
Jag: Åh tack, så snällt av dig. Ehm saken är ju att jag inte sköter mitt hår så... vi behöver inte gå in på alla detaljer va?

Oskar: har du någon familj?
Jag: ja det har jag, en mamma, en pappa, fake-mamma, fake-pappa, ett syskon och tre/fyra fake-syskon

Emiiiilia: Vad lyssnar du på för musik jull3? Rnb? Jazz?
Jag: Njae, jag lyssnar inte riktigt på den sortens mysik faktiskt. Vad jag gillar kallas indie (indierock/indiepop) det är värra bra, typ det enda bara när man väl gett sig in i indieträsket. Går typ inte att escapa, inte för att jag vill det heller men.. Om jag skulle dra mig åt nån annan musikgenre så vore det typ electronic eller något annat liknande, det kan också vara bra.

Anonym: varför nämner du aldrig vad du äter till tex. frukost och så? har du någon ätstörning eller så?
Jag: Gör jag inte?! det måste jag börja med... Och nej ingen ätstörning på mig thank god!!

Äh det får räcka för första frågestunden. Men var lugna brudar, DET KOMMER MER...


Avslutar med en bild som skulle kunna vara jag, men det är det inte hähähä för det är min polare Mimo.  Säg hej till Mimo!


OKEJ min header är halv men jag hoppas det inte ska förstöra din natt

Med den nya headern på plats så sätter jag igång. Dags för lite underhållning. Ingen vill ändå veta av klagomusar som skriver ner sina klagomål i sin blogg (som jag gjorde senast igår). Det värsta är när the klagomouses also skriver med kodord och kodmeningar som man egentligen inte fattar ett skit av. Vilket jag också gjorde senast igår. Helt meningslöst egentligen då ingen blev gladare av det. Därför är agerar jag nu "nedsänd ängel" som är här från att rädda er från det forna jag.

Eftersom jag nu gjort en total omstart så räknar jag med nya läsare. Män och kvinnor, i alla åldrar, ni är så välkomna så! Jag ska ta er under min väldigt postiva svan-vinge redan ikväll! Tänkte köra en "lär-känna-mig-genom-att-jag-svarar-på-dumma-frågor" senare någon gång så ska får reda på en hel del smaskiga hemligheter som jag hittills hållit gömd för omvärlden. Men det blir som sagt senare någon gång. Nu säger mormin att det är dags för sängen. Ja säger jag. Det är en lika meningsfull dag imorgon som det var igår, och dagen innan det, osvosvosv.

Som ni kanske förstår så sörjer jag det här med den halva headern. Men vi kan säga att den representerar mig, sprudlande, grönskande och nära-ko-kyssandes. Och halv då. Ellen Fransson (i min nya blogg-taktik ingår blottning av namn och så, hoppas du tycker det är okej, annars säg till innan ditt namn ligger ute bland all porr osv på CYBERSPACE!!!) är fotografen, bilden är tagen i sommras I EN RIKTIG KOHAGE!! Tog den från hennes blogg nyss (kanske därför som den är halv...?). Det var det om bilden.

Se så mycket text jag kan få ur mig på bara några minuter. Hoppas du orkar läsa allt, jag lovar det kommer vara värt det!!

May The Force Be With You
and GONATT


jag har nu kommit till insikt

att jag ska lägga av med den här oerhört deprimerande blogg
sluta med avkapade meningar
lägga in alla fula bilder jag trots allt äger
fläka ut hela min härliga personlighet (får man säga så?)
a okej, den är iaf härligare än vad den verkar i den här skitbloggen
bara deprimerande alltså



jag tror jag raderar allt det gamla och trista
och härmer formar jag den nya MTFBWU
BAMBAMBAMBAM

ni väntar med spännning vetja


hejs in the stuga


vi har kul

världen är uppochner och jag står åt rätt håll

fattar ingenting av vad som händer
varje dag är ett äventyr
livet leder mig så att säga
vet inte om jag ska våga tänka något i förväg längre
inget blir ju ändå som man tänkt sig
både positivt och negativt

tänk inte hjärna
gå på instikt julia
gå på magkänsla
så kommer allt bli just fine

eller vad håller jag på med

inbilla inget sånt nu
tappa inte greppet om verkligheten
act som vanligt

sen
jobba ihjäl mig i fysik

att sova skulle vara underbart nu

"inte trodde jag att det här var livet"

MAY THE FORCE BE WITH ALL OF YOU
även om jag inte förstår innerbörden

allt är så knäppt men jag är lycklig

och inget vettigt kommer ur min mun
nu ska jag leva livet

BINGO


jag har ju inget vettigt och skriva?!

men jag gör det endå
värra gangster

skön kväll hos ema igår med faktiskt saknade grabbar
fick som flashbacks 2 the gamla dagarna
fick sova över hos emat hihi och cyklade hem i morgonkylan

hoppas på svanduettsrep idag
jag gör mig redo för ägget
min hals svid så mycket svansång blir det nog inte
jag vill ge mig på kidslåten
mimo kan den ju på gito så det blir nog brao

vet du vad jag ska göra nån gång?
jag ska ta kort på mitt nya lilla rum och lägga ut på internätet!
det skulle vara kul
eller nej kanske inte
eller ja vi får se
velig som alltid
eller nej inte som alltid
men som ofta
hängde du med där?

jag nynnar "jag tror jag är en liten bit en liten bit en liten bit kär i dig, men bara om du är en liten bit en liten bit en liten bit kä ä ä ä är i mig"


GOD MORGON

speciellt god med ägg på mackan
lyssna och bli less

tjejerna var ultimat kvällsunderhållning igår
sång skratt skrik och tedrickande hör till standarden på vårt schema

vill inte kliva upp ur sängen idag
är det okej om jag ligger kvar?

säg mig är det någon som tycker det är underhållande att läsa de få rader som jag orkar skriva?
om du gör det så är det ju bra
men själv tycker jag att det jag skriver är väldigt onödigt
men aja
kul så länge det varar
eller ja

rita en dinosaurie åt mig

efterlängtad kväll ikväll alltså
mitt rum är så mysigt jag vill inte gå ut
så alla får komma till mig

jag är förvånad över hur fort saker kan förändras
på bara ögonblick liksom

pappa i kina ja visst
giraff i fönstret jajemen
svartklädd som en dyster men kompenserar det med mitt glada inre jo jo

hejdå
kom ihåg att rita en dinosaurie åt mig
hjälp mig att stava om jag stavar det fel


hej jag sitter här och drar väshta chillen med amandaMY

jag är sjuk blä blä blä
men idag är det fredag
och då ska gänget samlas
för första gången på en månad typ?
eller ska vi samlas?
jag hoppas det iaf

ska skriva om nåt kul när jag har tid
HEJS


sorry 4 the usla uppdatering

Men jag har flyttat nu
och internet funka som ba int i vårat nya krib
så jag skriver på skolan da istället
hur är  det med dig?
med mig är det fint
har leriga skor yao

 SES


endå rätt nice


oj så ful min blogg är

orkar inte skriva alls egentligen
har inte tid tup
lyssna på MGMT är det roligaste jag gör just nu
hejdå kids


jag kan inte sova och jag hatar det och mina ögon svider

jag tänker för mycket
och det jag alldeles för ofta nu förtiden
sluta tänk hjärna
allt går mycket bättre då

jag kommer inte orka kliva upp imorgon men ändå sitter jag kvar här
vad är felet?!??! snällla svara någon gång


emi jag snor din bild
mimo du är så tuff

för jag är en indiepopare yes i am

en sliten jag träffar på en sliten markus krunegård på max idag
jag säger: tja markus, du var grüm igår
markus säger: åh eh hej, tack så mycket
sen tjillar den slitna markus iväg med sin svarta luva på skall'n
jag fattar typ inte att han finns på riktigt fortfarande

PPPPopup var ju helt magiskt
så ont i öronen och halsen och den där pirrande äckliga känslan (av allt klappande) i händerna har jag inte haft på länge
och det är ju bara typ bland det bästa jag vet
sugarplum fairy-killarna, ba shit så snygga alltså och ba shit så bra
markus kinga som alltid
hello saferide softa, vi dansa
syket var typ sykiska?
detektivbyrån var grymma när dom typ spelade amelie-soundtrack
teddybears var helt galna och jag fick flashbacks from da childhood
och parken UTEBLEV?!?!?! jag som hade längtat så efter han

aja helt perfekto kväll alltså
tack mandapanda 4 ditt tres trevliga sällskap


AU REVO
resten kan ni

RSS 2.0